O nama

UNIS TOK posjeduje dugogodišnje iskustvo u radu sa najzahtjevnijim I najvećim svjetskim proizvođačima ležajeva I drugih komponenti za automobilsku industriju I druge industrijske namjene, te godinama kod njih ostvaruje status “A” dobavljača.

 

UNIS TOK se posljednjih decenija profilirao kao proizvođač, čija su specijalnost srednjevolumenski prstenovi, koji se ugrađuju u ležajeve za najveća vozila marki Mercedes, Volvo, Dajmler-Krajsler, Daf, Man i dr.


UNIS TOK koristi internet platforme kupaca za prijem narudžbi I prateće dokumentacije, praćenje promjena, označavanje proizvoda, najavu isporuka, vrednovanje kvaliteta proizvoda i tačnosti isporuka.

 

UNIS TOK ima izgrađen sistem upravljanja kvalitetom i posjeduje certifikat IATF16949:2016, posjeduje okolinsku dozvolu, a u toku je implementacija ISO 14001:2015. Pored toga, UNIS TOK ima verifikacije od strane kupaca u skladu sa standardom VDA 6.1.

 

Proizvodi UNIS TOK-a se izvoze u Austriju, Njemačku, Francusku, Rumuniju, Italiju, Srbiju, Mađarsku, Slovačku, Hrvatsku i Tursku.

 

Fabrika je 100% -tnom privatnom vlasništvu.

 

Broj zaposlenih: 350

 

Ključne karakteristike naše poslovne strategije su stalna poboljšanja i investicije u proizvodne kapacitete, sa ciljem podizanja kvaliteta proizvoda i procesa i zadovoljstva kupaca na što veći nivo.

Rast i uspjeh UNIS TOK-a su u najvećoj mjeri rezultat stabilne dugogodišnje saradnje sa našim partnerima, kupcima, dobavljačima I brojnim profesionalnim, obrazovnim, finansijskim I poslovnim organizacijama, kao I sa organima vlasti.

 

Certifikati

0 0